За ламинат

Освен своят впечатляващ външен вид, ламинатите на Parador се отличават с фукционален състав и лесна употреба. Резултатът от “Произведено в Германия” е висока трайност, защита от подуване и стабилност на размерите. Когато става дума за монтаж, ламинираните подови покрития впечатляват с интелигентна технология, която дава възможност за просто приложение, без инструменти.

Подложка-1, устойчив на износване, водонепроницаем слой направен от меламинова смола, която предпазва ламината от ежедневно износване, микро-драскотини и паднали предмети. Това се дължи на високото съдържание на корунд, тъй като неговата твърдост е надмината само от тази на диаманта.

Декоративна хартия-2, сложно възпроизведените декори са завладяващи с невероятно истински имитации на много естествени материали. Отпечатъка е направен с разтворители и оцветители и впечатлява с изключителен блясък. За импрегниране се използва меламинова смола, която също предпазва от влага.

HDF сърцевина на ламелата-3, компресирана, устойчива на подуване, осигурява висока пространствена стабилност и намалява влиянията, предизвикани от климатични колебания или извънредни условия. Всички ръбове са импрегнирани.

Балансиращ слой-4, формира обратната страна на ламината, която компенсира напрежението и предпазва дъските от увиване, импрегнирана- предотвратява проникването на влага отдолу.

Продуктови категории- BasicEco BalanceClassicTrendtimeEdition