Монтаж на избраните продукти

Ние осигуряваме качествен монтаж на избраните от Вас подови настилки, при бърз и чист работен процес, който гарантира най- добри резултати. Нашите специалисти правят оглед на обекта и състоянието му и избират най- подходящия метод за изпълнение, в съответствие с характерните изисквания.

НАТИФ ООД предлага пълната гама от продукти на германската фирма ПАРАДОР- естествен трислоен паркет, ламинирани подови покрития и винилови настилки.

Може да разгледате и изберете продукти от различни дървесни видове, лаково покритие или омаслен паркет. Разнообразие на размерите и повърхностната обработка, специфична селекцията за всяка продуктова линия.

Доставката на избраните подови покрития се извършва в рамките на две седмици.

На базата на практически опит и теория препоръчваме монтажа на трислойния паркет да се извършва чрез залепване към основата. При изпълнението му използваме грундове и лепила на доказаната търговска марка Sika. При необходимост се обработва основата (нова цименто- пясъчна замазка, саморазливна замазка, подложка, грундиране, шлайфане и др.).

Предоставяме индивидуални оферти за доставка и монтаж, в които се включват всички особености и специфични характеристики на обекта, което създава предпоставка за добър краен резултат. 

Монтираме паркети, ламинати, винил, дюшеме, подови скари и декинг.

Предлагаме редене, циклене, шлайфане, фугиране и лакиране на масивен паркет.